500 + kompani zgjedhin Google Workspace pranë NMC Soft
google partner
google partner
google partner
google partner
google partner

Aplikacionet që përfshihen

Gmail

E-mail i personalizuar dhe profesional në Google.

Meet

Video konferenca me mbi 100 pjesëmarrës.

Calendar

Planifikoni konferencat dhe menaxhoni kohën tuaj.

Docs

Punoni, ruani dhe shpërndani dokumentat shumë thjeshtë.

Sheets

Krijoni, përpunoni dhe analizoni spreadsheets shume lehtë online.

Drive

Ruani dhe klasifikoni të dhënat tuaja lehtësisht në Cloud.

Gjej planin e duhur për biznesin tënd
Sa kushton Google Workspace?

Ekzistojnë tre versione në dispozicion për ekipe dhe kompani të
çdo madhësie. Google Workspace gjithashtu ofron një provë falas 14 ditore.

Starter

5.75
/perdorues/në muaj
Adresë email-i e personalizuar.
30GB memorie për çdo përdorues.
Video konferenca me 100 pjesëmarrës.
Siguria e të dhënave.
Suport të vazhdueshëm

Business

11.50
/perdorues/në muaj
Adresë email-i e personalizuar.
2TB memorie për çdo përdorues.
Video konferenca me mbi 150 pjesëmarrës + regjistrim
Siguria e të dhënave.
Suport të vazhdueshëm

Enterprise

17.25
/perdorues/në muaj
Adresë email-i e personalizuar.
5TB memorie për çdo përdorues.
Video konferenca me mbi 500 pjesëmarrës + regjistrim
Siguria e të dhënave.
Suport të vazhdueshëm
Gjeni përgjigjet që ju nevojiten
Pyetjet më të shpeshta
Kontakto për më shumë informacion
Na shkruaj ose kontakto me agjentin tonë
Agjenti i shitjes: +355 69 608 8845
 
 
 
 

Suporti nga NMC

Me inxhinier të çertifikuar nga Google

Suport 24/7

Migrimi i lehtë i të dhënave

Panel i vetëm menaxhimi

Email@yourcompany.com